Evenimente

 • Produsele locale sunt la mare cautare


  2017-10-14

  În Piata Libertatii din Miercurea Ciuc, vineri, 13 octombrie, a avut loc deschiderea Festivalului Mierii si Târgului de toamna al produselor traditionale locale. La evenimentul de doua zile, cei interesati vor putea achizitiona produse artizanale si alimentare realizate de producatori locali.


 • Expozitia de toamna cu vânzare a produselor traditionale si locale


  2017-10-12

  Asociatia Crescatorilor de Albine si Cavalerii Mierii din Ciuc, împreuna cu apicultorii organizeaza din nou Festivalul Mierii si Expozitia de toamna cu vânzare a produselor traditionale, între 13-14 octombrie. Cei care vor veni pe Piata Libertatii vor avea posibilitatea de a gusta produse traditionale de la mai mult de 100 de producatori, pot cunoaste povestea lor si vor avea parte de surprize pregatite de organizatorii evenimentului.


 • Sâmbata a avut loc expozitia cu vânzare a produselor traditionale si locale


  2017-09-16

  În fiecare a treia sâmbata din luna, si în septembrie a avut loc în spatiul dintre coloanele sediului consiliului judetean din Miercurea Ciuc târgul produselor traditionale si locale organizat de catre Agentia de Dezvoltare Judeteana Harghita, institutie subordonata Consiliului Judetean Harghita.


 • Al IV-lea Festival Secuiesc de Echitatie si cultura


  2017-09-08

  Pe data de 9 septembrie va avea loc la Maiorul Soimului al IV-lea Festival Secuiesc de Echitatie si cultura. În program participa: concurs de abilitate cu cai, concurs de voltija, spectacole de dansuri populare, târg traditional mestesugaresc, ocupatie de echitatie si casa de joaca pentru cei mici.


 • Sâmbãtã are loc târgul produselor tradiționale locale la Miercurea-Ciuc - septembrie 2016


  2016-09-15

  În fiecare a treia sâmbãtã din lunã, Consiliul Județean Harghita, împreunã cu instituția subordonatã – Camera Agricolã a Județului Harghita, organizeazã târgul produselor tradiționale locale, în spațiul dintre coloanele sediului consiliului județean din Miercurea-Ciuc. Celor interesați de achiziționarea produselor tradiționale li se oferã posibilitatea de a se aproviziona sâmbãtã, 17 septembrie, între orele 8,00 și 14,00.


 • Sâmbãtã are loc târgul produselor tradiționale locale la Miercurea-Ciuc - august 2016


  2016-08-18

  În fiecare a treia sâmbãtã din lunã, Consiliul Județean Harghita, împreunã cu instituția subordonatã – Camera Agricolã a Județului Harghita, organizeazã târgul produselor tradiționale locale, în spațiul dintre coloanele sediului consiliului județean din Miercurea-Ciuc. Celor interesați de achiziționarea produselor tradiționale li se oferã posibilitatea de a se aproviziona sâmbãtã, 20 august, între orele 8,00 și 14,00.


 • Sâmbãtã are loc târgul produselor tradiționale locale la Miercurea-Ciuc - iulie 2016


  2016-07-15

  În fiecare a treia sâmbãtã din lunã, Consiliul Județean Harghita, împreunã cu instituția subordonatã – Camera Agricolã a Județului Harghita, organizeazã târgul produselor tradiționale locale, în spațiul dintre coloanele sediului consiliului județean din Miercurea-Ciuc. Celor interesați de achiziționarea produselor tradiționale li se oferã posibilitatea de a se aproviziona sâmbãtã, 16 iulie, între orele 8,00 și 14,00.


 • Sâmbãtã are loc târgul produselor tradiționale locale la Miercurea-Ciuc - iunie 2016


  2016-06-16

  În fiecare a treia sâmbãtã din lunã, Consiliul Județean Harghita, împreunã cu instituția subordonatã – Camera Agricolã a Județului Harghita, organizeazã târgul produselor tradiționale locale, în spațiul dintre coloanele sediului consiliului județean din Miercurea-Ciuc. Celor interesați de achiziționarea produselor tradiționale li se oferã posibilitatea de a se aproviziona sâmbãtã, 18 iunie, între orele 8,00 și 14,00.


 • O nouã ediție a Expo-Ciuc


  2016-05-20

  La Miercurea-Ciuc se desfãșoarã târgul internațional al bunurilor de larg consum - Timp de patru zile, în perioada 19-22 mai, la Patinoarul Vákár Lajos din Miercurea-Ciuc se desfãșoarã a XXVI-a ediție a Expo-Ciuc 2016. • Sâmbãtã are loc târgul produselor tradiționale locale la Miercurea-Ciuc - mai 2016


  2016-05-19

  În fiecare a treia sâmbãtã din lunã, Consiliul Județean Harghita, împreunã cu instituția subordonatã – Camera Agricolã a Județului Harghita, organizeazã târgul produselor tradiționale locale, în spațiul dintre coloanele sediului consiliului județean din Miercurea-Ciuc. Celor interesați de achiziționarea produselor tradiționale li se oferã posibilitatea de a se aproviziona sâmbãtã, 21 mai, între orele 8,00 și 14,00.


 • Sâmbãtã are loc târgul produselor tradiționale locale la Miercurea-Ciuc - aprilie 2016


  2016-04-15

  În fiecare a treia sâmbãtã din lunã, Consiliul Județean Harghita, împreunã cu instituția subordonatã – Camera Agricolã a Județului Harghita, organizeazã târgul produselor tradiționale locale, în spațiul dintre coloanele sediului consiliului județean din Miercurea-Ciuc. Celor interesați de achiziționarea produselor tradiționale li se oferã posibilitatea de a se aproviziona sâmbãtã, 16 aprilie, între orele 8,00 și 14,00.


 • Fermierii iau locul skate-erilor în fața sediului consiliului județean


  2016-03-16

  Vineri și sâmbãtã (18-19 martie) va avea loc în organizarea Consiliului Județean Harghita și a Camerei Agricole, în parteneriat cu Primãria Municipiului Miercurea-Ciuc, expoziția cu vânzare și târgul de produse tradiționale locale. Locul de desfãșurare este platoul din centrul orașului, cei interesați putând vizita târgul între orele 9,00–18,00. În cadrul evenimentului se vor organiza programe culturale, prezentãri de meșteșuguri. Organizatorii îi așteaptã cu drag pe toți cei interesați.


 • Și în acest an se organizeazã programul „Micii grãdinari”


  2016-03-02

  Programul devenit deja tradițional al Asociaþiei de Dezvoltare Intercomunitarã de Dezvoltare Ruralã a Consiliului Judeþean Harghita și care are ca scop formarea concepþiei elevilor ºi ai pãrinþilor potrivit cãreia cu o investiþie minimã, o familie poate sã producã legume proaspete necesare întreþinerii proprii, fãrã a le cumpãra din supermarketuri, se va derula și în acest an.


 • Sâmbãtã are loc târgul produselor tradiționale locale la Miercurea-Ciuc


  2016-02-18

  În fiecare a treia sâmbãtã din lunã, Consiliul Județean Harghita, împreunã cu instituția subordonatã – Camera Agricolã a Județului Harghita, organizeazã târgul produselor tradiționale locale, în spațiul dintre coloanele sediului consiliului județean din Miercurea-Ciuc. Celor interesați de achiziționarea produselor tradiționale li se oferã posibilitatea de a se aproviziona sâmbãtã, 20 februarie, între orele 8,00 și 14,00.


 • Burse acordate de consiliul județean pentru însușirea pregãtirii cașului


  2016-01-21

  Doi tineri din județul Harghita, susținuți de Asociația de Dezvoltare Ruralã a Consiliului Județean Harghita și trei cooperative de fermieri din județ, își însușesc în Ungaria pregãtirea cașului.


 • Sâmbãtã are loc târgul produselor tradiționale locale la Miercurea-Ciuc - ianuarie 2016


  2016-01-14

  În fiecare a treia sâmbãtã din lunã, Consiliul Județean Harghita, împreunã cu instituția subordonatã – Camera Agricolã a Județului Harghita, organizeazã târgul produselor tradiționale locale, în spațiul dintre coloanele sediului consiliului județean din Miercurea-Ciuc. Celor interesați de achiziționarea produselor tradiționale li se oferã posibilitatea de a se aproviziona sâmbãtã, 16 ianuarie, între orele 8,00 și 14,00.


 • Târg de Crãciun la Miercurea-Ciuc


  2015-12-17

  În Piața Libertãții din Miercurea-Ciuc va avea loc în perioada 18-19 decembrie, sâmbãtã și duminicã, expoziția și târgul de Crãciun al produselor locale. Scopul evenimentului organizat de Camera Agricolã a Județului Harghita, în parteneriat  cu Primãria Municipiului Miercurea-Ciuc și centrul Cultural Județean Harghita este acela de promovare a produselor tradiționale locale.


 • Sâmbãtã are loc târgul produselor tradiționale locale la Miercurea-Ciuc - august 2015


  2015-08-14

  În fiecare a treia sâmbãtã din lunã, Consiliul Județean Harghita, împreunã cu instituția subordonatã – Camera Agricolã a Județului Harghita, organizeazã târgul produselor tradiționale locale, în spațiul dintre coloanele sediului consiliului județean din Miercurea-Ciuc. Celor interesați de achiziționarea produselor tradiționale li se oferã posibilitatea de a se aproviziona sâmbãtã, 15 august, între orele 8,00 și 14,00.


 • Mai mult de o mie de elevi au beneficiat de programul Micii Grãdinari


  2015-08-11

  În martie 498 de elevi și 17 clase au primit pachete de semințe prin cadrul programului Micii Grãdinari, program al Asociației de Dezvoltare Ruralã, instituție înființatã de Consiliul Județean Harghita. Termenul la care micii grãdinari au trebuit sã trimitã reportajele foto a fost 15 iulie, dupã care urmeazã ca comisia alcãtuitã din 6 membri sã viziteze cei 57 de tineri care au primit nota 9 sau 10 pentru grãdinã.


 • Au fost premiați gospodarii cei mai merituoși din județul Harghita


  2015-07-23

  Joi, 23 iulie, în localitatea Porumbenii Mari a avut loc ședința extraordinarã a Consiliului Județean Harghita. Asociaþia de Dezvoltare Intercomunitarã de Dezvoltare Ruralã a Consiliului Judeþean Harghita, prin intermediul programului menit sã recunoascã meritele fermierilor din județ, a premiat cei mai merituoși gospodari din județ.


Newsletter


Nume
E-mail

Facebook