Evenimente

 • Sâmbãtã are loc târgul produselor tradiționale locale la Miercurea-Ciuc - septembrie 2016


  2016-09-15

  În fiecare a treia sâmbãtã din lunã, Consiliul Județean Harghita, împreunã cu instituția subordonatã – Camera Agricolã a Județului Harghita, organizeazã târgul produselor tradiționale locale, în spațiul dintre coloanele sediului consiliului județean din Miercurea-Ciuc. Celor interesați de achiziționarea produselor tradiționale li se oferã posibilitatea de a se aproviziona sâmbãtã, 17 septembrie, între orele 8,00 și 14,00.


 • Sâmbãtã are loc târgul produselor tradiționale locale la Miercurea-Ciuc - august 2016


  2016-08-18

  În fiecare a treia sâmbãtã din lunã, Consiliul Județean Harghita, împreunã cu instituția subordonatã – Camera Agricolã a Județului Harghita, organizeazã târgul produselor tradiționale locale, în spațiul dintre coloanele sediului consiliului județean din Miercurea-Ciuc. Celor interesați de achiziționarea produselor tradiționale li se oferã posibilitatea de a se aproviziona sâmbãtã, 20 august, între orele 8,00 și 14,00.


 • Sâmbãtã are loc târgul produselor tradiționale locale la Miercurea-Ciuc - iulie 2016


  2016-07-15

  În fiecare a treia sâmbãtã din lunã, Consiliul Județean Harghita, împreunã cu instituția subordonatã – Camera Agricolã a Județului Harghita, organizeazã târgul produselor tradiționale locale, în spațiul dintre coloanele sediului consiliului județean din Miercurea-Ciuc. Celor interesați de achiziționarea produselor tradiționale li se oferã posibilitatea de a se aproviziona sâmbãtã, 16 iulie, între orele 8,00 și 14,00.


 • Sâmbãtã are loc târgul produselor tradiționale locale la Miercurea-Ciuc - iunie 2016


  2016-06-16

  În fiecare a treia sâmbãtã din lunã, Consiliul Județean Harghita, împreunã cu instituția subordonatã – Camera Agricolã a Județului Harghita, organizeazã târgul produselor tradiționale locale, în spațiul dintre coloanele sediului consiliului județean din Miercurea-Ciuc. Celor interesați de achiziționarea produselor tradiționale li se oferã posibilitatea de a se aproviziona sâmbãtã, 18 iunie, între orele 8,00 și 14,00.


 • O nouã ediție a Expo-Ciuc


  2016-05-20

  La Miercurea-Ciuc se desfãșoarã târgul internațional al bunurilor de larg consum - Timp de patru zile, în perioada 19-22 mai, la Patinoarul Vákár Lajos din Miercurea-Ciuc se desfãșoarã a XXVI-a ediție a Expo-Ciuc 2016. • Sâmbãtã are loc târgul produselor tradiționale locale la Miercurea-Ciuc - mai 2016


  2016-05-19

  În fiecare a treia sâmbãtã din lunã, Consiliul Județean Harghita, împreunã cu instituția subordonatã – Camera Agricolã a Județului Harghita, organizeazã târgul produselor tradiționale locale, în spațiul dintre coloanele sediului consiliului județean din Miercurea-Ciuc. Celor interesați de achiziționarea produselor tradiționale li se oferã posibilitatea de a se aproviziona sâmbãtã, 21 mai, între orele 8,00 și 14,00.


 • Sâmbãtã are loc târgul produselor tradiționale locale la Miercurea-Ciuc - aprilie 2016


  2016-04-15

  În fiecare a treia sâmbãtã din lunã, Consiliul Județean Harghita, împreunã cu instituția subordonatã – Camera Agricolã a Județului Harghita, organizeazã târgul produselor tradiționale locale, în spațiul dintre coloanele sediului consiliului județean din Miercurea-Ciuc. Celor interesați de achiziționarea produselor tradiționale li se oferã posibilitatea de a se aproviziona sâmbãtã, 16 aprilie, între orele 8,00 și 14,00.


 • Fermierii iau locul skate-erilor în fața sediului consiliului județean


  2016-03-16

  Vineri și sâmbãtã (18-19 martie) va avea loc în organizarea Consiliului Județean Harghita și a Camerei Agricole, în parteneriat cu Primãria Municipiului Miercurea-Ciuc, expoziția cu vânzare și târgul de produse tradiționale locale. Locul de desfãșurare este platoul din centrul orașului, cei interesați putând vizita târgul între orele 9,00–18,00. În cadrul evenimentului se vor organiza programe culturale, prezentãri de meșteșuguri. Organizatorii îi așteaptã cu drag pe toți cei interesați.


 • Și în acest an se organizeazã programul „Micii grãdinari”


  2016-03-02

  Programul devenit deja tradițional al Asociaþiei de Dezvoltare Intercomunitarã de Dezvoltare Ruralã a Consiliului Judeþean Harghita și care are ca scop formarea concepþiei elevilor ºi ai pãrinþilor potrivit cãreia cu o investiþie minimã, o familie poate sã producã legume proaspete necesare întreþinerii proprii, fãrã a le cumpãra din supermarketuri, se va derula și în acest an.


 • Sâmbãtã are loc târgul produselor tradiționale locale la Miercurea-Ciuc


  2016-02-18

  În fiecare a treia sâmbãtã din lunã, Consiliul Județean Harghita, împreunã cu instituția subordonatã – Camera Agricolã a Județului Harghita, organizeazã târgul produselor tradiționale locale, în spațiul dintre coloanele sediului consiliului județean din Miercurea-Ciuc. Celor interesați de achiziționarea produselor tradiționale li se oferã posibilitatea de a se aproviziona sâmbãtã, 20 februarie, între orele 8,00 și 14,00.


 • Burse acordate de consiliul județean pentru însușirea pregãtirii cașului


  2016-01-21

  Doi tineri din județul Harghita, susținuți de Asociația de Dezvoltare Ruralã a Consiliului Județean Harghita și trei cooperative de fermieri din județ, își însușesc în Ungaria pregãtirea cașului.


 • Sâmbãtã are loc târgul produselor tradiționale locale la Miercurea-Ciuc - ianuarie 2016


  2016-01-14

  În fiecare a treia sâmbãtã din lunã, Consiliul Județean Harghita, împreunã cu instituția subordonatã – Camera Agricolã a Județului Harghita, organizeazã târgul produselor tradiționale locale, în spațiul dintre coloanele sediului consiliului județean din Miercurea-Ciuc. Celor interesați de achiziționarea produselor tradiționale li se oferã posibilitatea de a se aproviziona sâmbãtã, 16 ianuarie, între orele 8,00 și 14,00.


 • Târg de Crãciun la Miercurea-Ciuc


  2015-12-17

  În Piața Libertãții din Miercurea-Ciuc va avea loc în perioada 18-19 decembrie, sâmbãtã și duminicã, expoziția și târgul de Crãciun al produselor locale. Scopul evenimentului organizat de Camera Agricolã a Județului Harghita, în parteneriat  cu Primãria Municipiului Miercurea-Ciuc și centrul Cultural Județean Harghita este acela de promovare a produselor tradiționale locale.


 • Sâmbãtã are loc târgul produselor tradiționale locale la Miercurea-Ciuc - august 2015


  2015-08-14

  În fiecare a treia sâmbãtã din lunã, Consiliul Județean Harghita, împreunã cu instituția subordonatã – Camera Agricolã a Județului Harghita, organizeazã târgul produselor tradiționale locale, în spațiul dintre coloanele sediului consiliului județean din Miercurea-Ciuc. Celor interesați de achiziționarea produselor tradiționale li se oferã posibilitatea de a se aproviziona sâmbãtã, 15 august, între orele 8,00 și 14,00.


 • Mai mult de o mie de elevi au beneficiat de programul Micii Grãdinari


  2015-08-11

  În martie 498 de elevi și 17 clase au primit pachete de semințe prin cadrul programului Micii Grãdinari, program al Asociației de Dezvoltare Ruralã, instituție înființatã de Consiliul Județean Harghita. Termenul la care micii grãdinari au trebuit sã trimitã reportajele foto a fost 15 iulie, dupã care urmeazã ca comisia alcãtuitã din 6 membri sã viziteze cei 57 de tineri care au primit nota 9 sau 10 pentru grãdinã.


 • Au fost premiați gospodarii cei mai merituoși din județul Harghita


  2015-07-23

  Joi, 23 iulie, în localitatea Porumbenii Mari a avut loc ședința extraordinarã a Consiliului Județean Harghita. Asociaþia de Dezvoltare Intercomunitarã de Dezvoltare Ruralã a Consiliului Judeþean Harghita, prin intermediul programului menit sã recunoascã meritele fermierilor din județ, a premiat cei mai merituoși gospodari din județ.


 • Sâmbãtã are loc târgul produselor tradiționale locale la Miercurea-Ciuc


  2015-07-16

  În fiecare a treia sâmbãtã din lunã, Consiliul Județean Harghita, împreunã cu instituția subordonatã – Camera Agricolã a Județului Harghita, organizeazã târgul produselor tradiționale locale, în spațiul dintre coloanele sediului consiliului județean din Miercurea-Ciuc. Celor interesați de achiziționarea produselor tradiționale li se oferã posibilitatea de a se aproviziona sâmbãtã, 18 iulie, între orele 8,00 și 14,00.


 • Prezentare de meșteșuguri la târgul lunar de la Miercurea-Ciuc


  2015-06-19

  În fiecare a treia sâmbãtã din lunã, Consiliul Județean Harghita, împreunã cu instituția subordonatã - Camera Agricolã a Județului Harghita, organizeazã târgul produselor tradiționale locale, în spațiul dintre coloanele sediului consiliului județean din Miercurea-Ciuc. În data de 20 iunie, cu ocazia acestui târg, Asociația pentru Județul Harghita organizeazã prezentare de meșteșuguri, între orele 10,00-13,00. Celor interesați de achiziționarea produselor tradiționale li se oferã posibilitatea de a se aproviziona târgul având porțile deschise între orele 8,00-14,00.


 • Eveniment gastro-cultural OZOSEP – Ediția lunii IUNIE


  2015-06-11

  Evenimentul gastro-cultural Ozosep revine și în luna iunie cu o serie de programe culturale speciale, dar și cu nelipsitele delicatese pregãtite de mici producãtori și produse artizanale. În ambele zile ale evenimentului, de la orele 15, amatorii de vinuri bune sunt invitați sã descopere secretele degustãrii vinurilor alãturi de invitatul Ozosep, domnul Mircea Dinescu în compania unor vinuri selectate.


 • Expoziție cu vânzare a produselor tradiționale și locale


  2015-05-20

  21-22. mai, Miercurea Ciuc, Piața Libertãții
  Organizatori: Consiliul Județean Harghita, Camera Agricolã a Județului Harghita, Asociația Meșteșugarilor din Ținutul Secuiesc, Centrul Cultural Județean Harghita


Newsletter


Nume
E-mail

Facebook