Evenimente / O nouã ediție a Expo-Ciuc

La Miercurea-Ciuc se desfãșoarã târgul internațional al bunurilor de larg consum - Timp de patru zile, în perioada 19-22 mai, la Patinoarul Vákár Lajos din Miercurea-Ciuc se desfãșoarã a XXVI-a ediție a Expo-Ciuc 2016.


În deschiderea evenimentului oaspeții și expozanții au fost salutați de Csipor Attila, directorul Expo-Har, organizatorul târgului, de viceprimarul Füleki Zoltán, iar din partea Consiliului Județean Harghita de președintele Borboly Csaba. Șeful CJH a reamintit faptul cã participarea la târguri și expoziții are un impact hotãrâtor în dezvoltarea afacerilor și reprezintã o oportunitate majorã de promovare a activitãții firmelor care își desfãșoarã activitatea în sfera comercialã. „Am încredere cã acest târg va fi o ocazie bunã de stabilire a noilor legãturi comerciale prospere. Consider cã este nevoie de numeroase inițiative, cum ar fi susținerea tinerilor întreprinzãtori, sprijinirea învãțãmântului profesional, o atitudine pro-activã a autoritãților publice fațã de antreprenori, facilitãți fiscale și acordarea unei mari atenții vieții antreprenoriale județene. Rog pe aceastã cale pe candidații la alegerile locale, indiferent de partidele din care fac parte, sã sprijine antreprenorii, propunerile și nevoile acestora”, a spus Borboly Csaba.

La eveniment a fost prezent și atașatul diplomatic al Consulatului Ungariei, Lázár Zoltán care a transmis mesajul de susținere al guvernului ungar, menținând cã este nevoie de susținere a activitãții antreprenorilor în vederea unei cât mai prospere economii județene.

În acest an printre expozanți se numãrã firme cu profil medical, producãtori de îmbrãcãminte, de produse alimentare și de  utilaje agricole, dar și standuri ale editurilor din zone. Sunt prezenți de asemenea și producãtori care au obținut marca Produs secuiesc pentru produsele de artizanat, produse alimentare și de larg consum. Astfel, vizitatorii sunt așteptați cu drag la standurile târgului.

Newsletter


Nume
E-mail

Facebook