Vendégkönyv

Orsolya 2012-12-29 09:58:13
Vigyazat a minosegre! A heten szokasomhoz hiven vasaroltam kedvenc mustaromat, az Abel Szekely termeket, azonban hazaerve megbotrankozva tapasztaltam hogy romlott volt. Ezutan visszavittem az aruhazba ahol nagy dobbenetunkre a tobbi termek eseteben is hasonlo "problemaval" szembesultunk. Az ilyen "apro" csalodasok nem tesznek jot a vasarlok bizalmanak...


Iringó Balogh 2012-10-13 10:02:38
Nagyon hiányolom a magyar feliratokat a termékek cimkéjérõl. Hogy lehet az, hogy a kétnyelvû felirat nem kizáró kritérium arra nézve, hogy egy termék felkerülhessen a listára.
Amúgy remek kezdeményezés, és támogatnám is, de a magyar felirat hiánya érthetetlen bizonyos termékek esetén.


Anita 2012-08-15 01:41:35
Örülök, hogy végre erre is rátaláltam!!!!Mikor Erdélyben jártunk a nyáron, akkor láttam a kezdeményezést kiplakátolva!!!Jó volna, ha a termékek mellé az árat is feltüntetnék!!!!Valamint, hogy csonka-Magyarország területére szállítanak-e, ha igen, milyen feltételekkel..Én is vevõik közé tartoznék, ha ez megoldódna!!!!
Köszönettel, és csak így tovább,!!!!


Andras 2012-08-08 12:21:22
A Gordon termekeken egy arva magyar szo sem jelenik meg, semmi utalas a Szekely termekre, Szekelyfoldre. Nem tudom megerteni azoknak a gyartoknak a viselkedeset, akik egy "Sajt" szot nem kepesek folirni a termekukre. Lehet a bukaresti Realban nem igazan ertekelnek a ketnyelvuseget vagy mas lenne az oka? Kivancsi lennek a valaszra. Ez a kerdes folmerult bennem meg mielott meglattam volna a Gordon termekeket a Szekely termekek listajan. Szerintem, ha egy termek elnyeri a Szekely termek vedjegy hasznalati jogat, akkor koteles kellene legyen azt hasznalni. Igy az egeszet egyoldalunak talalom, Szekely termek amikor epp jol jon a reklam, de amikor Szekelyfoldet nepszerusithetne egy sikeres, jo minosegu termek, akkor mar nem kell vallalni, hogy szekelyfoldi. Legalabb a termek magyar nyelvu elnevezesenek a feltuntetese kotelezo kellene legyen egy Szekely termek eseten.


JNCy 2012-06-06 07:36:57
Dicseretes kezdemenyezes.
Egy apro kerdes: Burduf , Rucãr, Bradet , Mozzarella , Dalia , Hârlãu egész jo termékek miért ne viselhetnének székely vagy magyar neveket?


előző oldal következő oldal


Nevem (kötelező)
E-mail (nem publikus) (kötelező)
Üzenet
Az üzenet elküldéséhez megkérjük másolja be a fent látható biztonsági kódot.


Hírlevél


Nevem
E-mail

Facebook


Vendégkönyv


Elvira
2015-03-11 11:41:08

Gratulálok az új székely termelõknek és a székely termékeknek! Hajrá, Igazi Csíki Sör!...

További vélemények
Hozzászólok én is